Fortæl om dit Aarhus
efter solnedgang

Hvordan er dine aftener?

Har du et billede, en kort video, en tekst eller nogle tanker om en af dine aftener i Aarhus? Så del dem via formen herunder.

Det kunne være fra en helt almindelig aften, være et særligt minde eller fra nu i aften. Både positive, negative eller neutrale oplevelse er velkomne!

Uanset hvad du vælger at dele eller fortælle om din eller dine aftener i Aarhus, så glæder vi os til at modtage det og uploade det her på hjemmesiden.

Du vælger selvom du vil være anonym, have fornavn, eller dit funde navn på det du deler.

Dit bidrag og andres oplevelser bliver uploaded her på siden i vores Galleri.

Hvorfor skal vi høre om unge muslimers oplevelser?

I Danmark bliver det at være muslim bliver ofte omtalt som et definerende identitetstræk der gør en anderledes. Det har ført til at nogen har en entydig, generaliserende og negativ forestilling om hvad det vil sige at være muslim. Når vi deler vores individuelle, personlige oplever med hinanden, giver det os et mere realistisk og nuanceret indtryk af, hvem vi er hver især. Det du deler her på siden er derfor primært et indblik i dit Aarhus efter solnedgang, og behøver ikke være direkte relateret til eller kommentere det at du er muslim.

Hvem kan dele?

Alle der bor i Aarhus og identificerer sig selv med at være muslim og ung over 15 år kan dele deres oplevelser her. Vi har ikke en ydre aldersgrænse for, hvornår folk ikke er unge mere. Det kommer an på, hvordan du opfatter dig selv.

Hvilke filer kan du dele

Filer du sender til us via en form her på hjemmesiden kan max fylde 25 mb. Hvis du forsøger at uploade en fil, der er større end 25 mb, vil du få besked om, at der er opstået en fejl.
Hvis du har større filer, kan du for eksempel dele dem ved at uploade dem online og sende os et link via vores kontakt form.

BILLEDER: Når du sender billeder vælger du selv, om du vil tilføje en billedbeskrivelse og et navn, som vi kan poste under dit billedet.

VIDEOER: Vi modtager meget gerne korte videoer. 25 mb videoer filmet på din mobiltelefon er som regel ikke længere end 10 sekunder.

TEKST: Når du deler et tekst dokument, kopierer vi teksten ind i et blogpost. Vi bevarer tekstens layout, sådan som vi modtager det. Hvis du har håndskrevet din tekst, kan du sende teksten i billeder, og den vil blive uploadet som billedformat.

Hvilke filer kan du ikke dele

Vi uploader ikke billede og videofiler der er seksuelt eksplicitte.

Del nu!