Kirkegården

Denne post er et eksempel på, hvordan dit og andres bidrag til platformen bliver delt.

Kirkegården

Jeg kan ikke lide at være på kirkegården om natten. Ikke fordi jeg nødvendigvis er bange for spøgelser – jeg er ikke sikker på om de findes. Det er bare et, af de mørkeste steder jeg har været om natten i Aarhus. Der er ikke noget lys, da det ikke er et sted, folk normalt besøger om natten, men porten er altid åben. Jeg synes ellers normalt, at kirkegården er et fredfyldt sted at være alene. Men jeg kan ikke lide, når jeg ikke kan se, om der er nogen fremmede, der går imod mig og hvornår. Det kan knap nok se jorden under mig, meget mindre en mulig trussel. Hvem ville høre mig, hvis jeg kaldte på hjælp? Heldigvis fik jeg ikke brug for hjælp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.